Skip to main content

Registre

He registrar-me a Lemon Printers?

Cal que et registris per poder utilitzar els nostres serveis en línia. Fes clic aquí i afegeix la informació sol·licitada, rebràs un correu electrònic de confirmació i podràs accedir a la teva àrea personal per veure les teves compres, l’estat de les teves comandes, les factures, etc.

També pots realitzar la teva comanda de manera presencial a una de les nostres botigues sense necessitat de registre al lloc web.

Que són els tipus de client?

Es poden crear dos tipus de comptes.

1) Com a empresa o autònom: si disposes de CIF intracomunitari, no s’aplica l’IVA. Si, en canvi, el teu CIF no està habilitat per a operacions intracomunitàries, se’t cobrarà l’IVA espanyol del 21%.

2) Com a usuari privat: en aquest cas se’t cobrarà l’IVA.

Puc modificar les dades del meu compte?

Pots modificar el teu perfil de client directament des de l’àrea personal a la pàgina web. Per a això, inicia sessió i accedeix als detalls del compte. Recorda que no podràs modificar la totalitat de les dades. Si necessites qualsevol informació o aclariment, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres escrivint-nos al següent correu electrònic: info@lemon.cat.

Comanda

Puc modificar o anul·lar una comanda?

Pots modificar la teva comanda només si no ha entrat encara en fase de producció. Si necessites modificar les característiques del producte adquirit, posa’t en contacte amb nosaltres a través del Servei d’Atenció al Client perquè puguem valorar si és possible o no fer aquests canvis. Per a això, escriu-nos a info@lemon.cat.

Si en canvi vols anul·lar la comanda. Recorda que la pots anul·lar només si encara no s’ha efectuat el pagament o carregat el fitxer. Comprova l’estat de la teva comanda a l’àrea personal o posa’t en contacte amb el Servei d’Atenció al Client per obtenir més informació i procedir amb la seva cancel·lació. Si, en canvi, has pagat ja mitjançant transferència bancària, la sol·licitud d’anul·lació s’ha de fer mitjançant correu electrònic a info@lemon.cat. Per descomptat, et tornarem els diners i ho farem mitjançant el mateix mètode de pagament que hagis usat per al pagament (targeta de crèdit, PayPal, transferència bancària, etc.). A la teva àrea personal trobaràs l’anul·lació de la factura.

Puc avançar o posposar una comanda?

Ho lamentem, però una vegada que l’arxiu ha entrat en fase de producció, no es pot intervenir de cap manera en la secció del pressupost per avançar o posposar la data de lliurament seleccionada. El nostre sistema de producció no ens permet variar la prioritat ni, per tant, el termini d’una comanda en fase de producció. Per a més informació, escriu a info@lemon.cat.

Puc demanar una prova d'impressió?

No realitzem proves d’impressió, però cada producte té una quantitat mínima que es pot seleccionar en la fase del pressupost i, per tant, és possible demanar un nombre reduït de còpies. Per a més informació, escriu a info@lemon.cat.

Puc recuperar els arxius carregats a la pàgina web de Lemon Printers?

No, no es poden recuperar. T’aconsellem que els guardis, perquè podrien resultar-te útils per a sol·licitar de nou la impressió d’un projecte.

Com puc obtenir un pressupost?

A la nostra pàgina web www.lemon.cat pots obtenir pressupostos en temps real i triar les configuracions més adequades a les teves necessitats. T’aconsellem que iniciïs sessió per poder veure correctament el cost. El procediment per calcular el pressupost no implica cap obligació de compra. També et pots posar en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’assessorar-te i ajudar-te amb el teu pressupost a mida.

Com puc fer una comanda?

Fer una comanda és senzill:
1) Inicia sessió. Hauràs d’afegir el nom d’usuari i la contrasenya elegits quan et vas registrar.
2) Localitza el teu producte, tria les característiques i posa’l a la cistella. (Recorda que si necessites imprimir diversos productes amb les mateixes característiques, hauràs de crear diversos treballs, atès que cada treball es pot vincular com a màxim a un únic arxiu gràfic).
3) Rebràs el nombre de la teva comanda per procedir al pagament i a la càrrega de l’arxiu d’impressió. Recorda que, al continuar amb la comanda, estàs acceptant les clàusules contractuals. Per cada comanda completada, rebràs un correu electrònic de confirmació amb el resum dels articles seleccionats.

Hi ha garanties que es compliran els terminis de lliurament?

Per a nosaltres és important respectar les dates de lliurament que t’hem promès, però tu has de ajudar-nos! Et recordem que les dates de lliurament es poden respectar si el pagament i la càrrega de l’arxiu es realitzen en els terminis indicats i si l’arxiu que ens has enviat compleix els requisits necessaris per al procés d’impressió. Possibles disconformitats de l’arxiu podrien posposar la data de lliurament sol·licitada en el moment de la compra. Si en la comanda hi ha diversos treballs amb la mateixa data de lliurament seleccionada i no s’han carregat tots els arxius abans de la data límit, tots els treballs es veuran afectats pel mateix retard en la data de sortida. Et recordem que, en cas de pagament mitjançant transferència bancària, el termini de lliurament indicat es posposarà, en general, 2 o 3 dies laborables, és a dir, es comptarà a partir del moment en què es faci efectiu l’import de la transferència.

Necessito la meva comanda amb un termini més urgent, és possible?

Si necessites la teva comanda amb urgència, et podem oferir opcions de producció i lliurament en 24 a 48 hores a Península, Balears o Portugal. També tenim un servei especial en 5 hores a Barcelona i la seva àrea metropolitana. Contacta amb nosaltres per a la consulta de viabilitat i pressupost sense compromís.

Com puc fer una reclamació de qualitat de la meva comanda?

Per realitzar la reclamació de la teva comanda només has de posar-te en contacte amb nosaltres. T’enviarem un formulari a omplir per a la reclamació. De seguida, rebràs la resposta del departament de qualitat.

Arxius

Quan i com he d'enviar l'arxiu d'impressió?

Al final de la compra, després d’haver afegit les dades relatives al producte triat, se’t demanarà carregar el fitxer corresponent a la comanda. Tens diverses opcions per a l’enviament d’arxius:

1) Carrega’l directament al nostre web durant el procés de compra a la cistella o en finalitzar la comanda. També pots carregar el fitxer després accedint a la secció «Comandes». Si l’arxiu pesa menys de 2 MB.

2) Envia els teus arxius per correu electrònic a info@lemon.cat si l’arxiu pesa menys de 20 MB.

3) Mitjançant un WeTransfer a info@lemon.cat si l’arxiu pesa menys d’1,5 GB.

IMPORTANT: Recorda indicar el número de comanda al qual correspon el teu arxiu si ens l’envies per correu electrònic o WeTransfer.

En quin format i resolució he de preparar els arxius per impressió?

– El format recomanat és el PDF o bé EPS (Encapsulated PostScript), TIFF (Tagged Image File Format) o JPG (Joint Photographic Experts Group).
– Recomanem la compatibilitat 1.3 (és a dir, utilitzeu versions compatibles amb PDF 1.3; Acrobat 4.0) per evitar transparències o capes.
– Important: Redueixi els fitxers TIFF a un sol pla!
– La resolució per a la impressió d’imatges en gran format, ha de ser entre 100 i 150 dpi a mida real de la imatge a imprimir. Acceptem arxius a escala per a mesures superiors a 500 cm. EXEMPLE: Un arxiu de 800x100cm, es pot enviar a escala 1: 3 (3 vegades més petit de la seva mida real), i guardar-ho a 300 ppp (píxels per polzada) de resolució, d’aquesta manera ocuparà menys espai sense perdre qualitat.
– Mode de color CMYK.
– Els arxius RGB o Pantone seran convertits en un perfil de color estàndard.
– Els textos han d’anar traçats per evitar la sol·licitud de tipografies

Els colors impresos es correspondran als que veig al meu monitor?

A causa de l’enorme quantitat de monitors diferents i dels diferents calibratges, pot passar que la impressió no correspongui exactament al que es veu en un determinat monitor. Per treballar amb fidelitat de color és molt important disposar d’un monitor correctament calibrat per CMYK i treballar amb ajustos de color Fogra 27. Treballar en mode RGB desembocarà inevitablement en resultats no desitjats, ja que s’estarà treballant en una “traducció del color” no fidel amb la seva impressió.

He de modificar la gràfica del meu arxiu, o ho podeu fer vosaltres?

Lemon Printers no modifica ni retoca les gràfiques dels arxius dels clients. Cal que preparis l’arxiu correctament abans d’enviar. Encara que estarem encantats de respondre qualsevol dubte que tinguis relativa a com preparar els teus dissenys perquè s’imprimeixin correctament.

Pagaments i factures

Quines formes de pagament hi ha disponibles a la web?

Quan realitzes una comanda pots triar diferents mètodes de pagament: targeta de crèdit, PayPal o transferència bancària.

He anul·lat una comanda pagada, em tornen els diners?

Si la teva comanda s’ha anul·lat correctament, et tornarem els diners mitjançant el mateix mètode de pagament que hagis usat per al pagament (targeta de crèdit, PayPal, transferència bancària, etc.). Per a més informació o dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres a info@lemon.cat.

On i com puc obtenir la factura de la meva comanda?

Les factures s’envien per correu electrònic en format PDF al moment de generar la comanda, al correu electrònic de referència del seu compte en el moment en què es genera el pagament (targeta de crèdit, PayPal, transferència bancària, etc.). En cas que no li hagi arribat la seva factura, pot reclamar-la enviant un e-mail a info@lemon.cat indicant el número de comanda.

Promocions i descomptes

Què és un cupó de descompte o codi promocional?

A vegades t’oferirem descomptes especials a través dels nostres canals de comunicació (Newsletter, Instagram, Facebook…). Només cal introduir el codi a la casella «Codi del cupó» quan facis la comanda i gaudir dels avantatges. Només es pot introduir un codi per comanda. El cupó promocional no és reemborsable ni es reactiva en cap cas.

Obtenir el meu descompte amb el Carnet Jove

Aconsegueix amb el teu Carnet Jove un 10% de descompte en serveis de copisteria. Podràs gaudir d’aquests privilegis tantes vegades com vulguis. Tan sols et caldrà acreditar-te com a titular del Carnet jove mostrant el teu DNI, el carnet físic, o el carnet virtual a través de l’aplicació mòbil.

Contacta amb nosaltres per a habilitar els avantatges especials al teu usuari i gaudir de descomptes directes i promocions especials al nostre lloc web.

Per a més informació visita la web del Carnet Jove o de la EYCA (European Youth Card Association).

Obtenir el meu descompte amb Bicing

Aconsegueix amb la teva targeta d’abonat del servei Bicing un 10% de descompte en serveis de copisteria. Podràs gaudir d’aquests privilegis tantes vegades com vulguis. Tan sols et caldrà acreditar-te com a abonat vigent del servei de transport públic en bicicleta de la ciutat de Barcelona Bicing mostrant la teva targeta del mateix.

Contacta amb nosaltres per a habilitar els avantatges especials al teu usuari i gaudir de descomptes directes i promocions especials al nostre lloc web.

Per a més informació visita la web del Bicing.

Enviaments

Quan rebré la meva comanda?

El termini de lliurament de la mercaderia està vinculat a la data seleccionada en el moment de compra i a possibles actualitzacions posteriors. Pots comprovar l’estat de la teva comanda, en qualsevol moment, a l’àrea personal a la secció «Comandes».

Puc rebre la mercaderia en una direcció diferent de la de facturació?

És clar que pots! Quan facis la comanda, se’t demanarà per la direcció de lliurament del material. No obstant això, et recordem que només podem enviar-la al país de facturació.

Puc canviar l'adreça de lliurament d'una comanda ja realitzada?

No sempre és possible, però farem tot el que estigui a les nostres mans: escriu-nos a info@lemon.cat i comprovarem amb els nostres serveis de missatgeria si és encara possible canviar l’adreça de lliurament.

Puc sol·licitar l'entrega en un Pickup?

Per desgràcia, no oferim servei de recollida per part del client en oficines de missatgeria. Cal proporcionar una adreça vàlida en la qual lliurar la mercaderia en els horaris de lliurament.

Puc sol·licitar un servei de missatgeria específic per al lliurament?

Per desgràcia, no és possible assignar un servei de missatgeria específic per al teu enviament a causa de les innombrables limitacions en termes de pes, volum i terminis de lliurament que poden variar d’una empresa de missatgeria a una altra.

Puc indicar diverses adreces de lliurament per a una única comanda?

No ens és possible gestionar diverses adreces de lliurament per a una única comanda, però, si necessites enviar el material a diferents destinacions, pots fer-ne més i assignar una adreça de lliurament diferent a cada comanda.

Puc fer un enviament anònim directe al meu client?

A Lemon Printers oferim la possibilitat d’enviar les teves comandes directament al teu client de manera anònima. És tan fàcil com marcar la casella “Enviament anònim” abans de finalitzar la comanda.

Punt de recollida

Més informació sobre el servei SEUR Pickup

Els “SEUR Pickup” son negocis que tenen acords amb SEUR perquè puguis rebre els teus paquets. Des de les nostres botigues pots recollir les teves comandes. És una molt bona opció si no estaràs a casa o no tens temps, ja que són punts fixos amb horari comercial. Podràs recollir el teu paquet fins 10 dies després del lliurament. En cap moment Lemon Printers es responsabilitza dels possibles retards en l’entrega del paquet ni del seu contingut. Nosaltres no estem autoritzats per a donar el servei d’atenció al client per a SEUR, només som un intermediari.

Als punts Pickup només es poden recollir enviaments, i aquests han de tenir les següents característiques; mercaderia monovolum, no es poden enviar paquets a ports a pagar ni reemborsaments, menors a 20 kg, el llarg + ample + alt del paquet no pot superar els 150 cm i tots els no permesos en els termes i condicions generals de DPD. Hi ha restriccions com per exemple; material perillós, rodes, entregues que requereixin identificació del client, medicines, etc.

Els paquets poden romandre emmagatzemats fins a un màxim de 10 dies naturals a la botiga. Passat el termini, el paquet és retornat al remitent.

Per a recollir un paquet que no està al meu nom cal presentar un document identificador, DNI, NIE o passaport i una autorització del destinatari del paquet.

No es farà entrega d’enviaments sense un document d’identitat o autorització del titular. No obrir el paquet a la botiga. No deixar l’embalatge a la botiga o a la via publica. No s’admeten paquets sense l’etiqueta corresponent o sense embalatge vàlid. Un cop dipositat el paquet a la botiga no es podrà recuperar.

Per a consultes o reclamacions m’he de posar en contacte directament amb SEUR a www.seur.com o trucant al 902 10 10 10

Més informació sobre el servei WISH Pickup

Alguns articles o certs conjunts d’articles (en endavant, les comandes) es poden recollir a una ubicació física localitzada a prop teu (Wish Locals). Si selecciones que vols recollir una comanda, l’aplicació Wish t’avisarà quan estigui disponible per a la seva recollida. Per recollir una comanda, hauràs de demostrar que és teva. Actualment, et demanem que mostris un codi QR que es genera a l’aplicació Wish.
Les comandes no es poden quedar de manera indefinida en espera per a la seva recollida. T’agrairem que la recullis a la brevetat més gran possible.
A Lemon Printers no es poden realitzar retorns ni reemborsaments. Si tens un problema amb una comanda, visita l’historial de comandes i contacta amb l’Equip de Wish mitjançant l’App.

Pots aconseguir un descompte de fins al 80% en la teva primera compra com a nou usuari de Wish utilitzant el codi LEMY o aquest enllaç.