Skip to main content

D’on sorgeixen els noms de les grans marques? De vegades d’un cop d’inspiració, unes altres d’un pensament estratègic clàssic. Descobreix com trobar el teu.

Tria la teva temàtica

Cada paraula té el seu propi conjunt d’associacions, que a més varien d’unes persones a unes altres, però generalment sempre hi ha una connexió comuna que la majoria de la gent establirà, com l’associació de “mascota” amb tendresa i idees com a “amor”, “joc” i “llar”. Quan arribis a una decisió, tingues en compte algunes de les associacions lligades a aquesta paraula o frase.

La teva marca representa frescor, tradició, avantguarda, confiança? Fes una breu llista de valors amb els quals desitges ser associat i revisa els noms potencials de la teva marca per assegurar-te que estàs en bon camí.

Comprova el ritme

A més de tenir associacions a través del significat, les paraules poden suggerir altres coses que sonen semblat o amb les quals riman. Per exemple, si tens una marca que ofereix un servei de missatgeria ràpida, pensa dues vegades sobre el nom ‘Pedal’ perquè sona semblat a ‘fatal’ i ‘mal’.

Pensa en un nom curt

Si fas un cop d’ull a altres marques d’èxit, observaràs que tots són breus i contundents, tant en la llargada de la paraula com en el temps que es triga a dir-la.

Mantenir el nom de la teva marca curt i breu és una bona idea perquè és probable que sigui fàcil de recordar i també s’adapti fàcilment a una varietat de mitjans, la qual cosa facilita el treball gràfic i en diferents formats.

Fàcil de pronunciar

Les lletrejades alternatives són una forma popular de fer que els noms de marques siguin únics i a més els ajuda a ressaltar (pensa en ‘Tumblr’ i ‘Reddit’). Però abans de posar-te creatiu amb una frase quotidiana o l’ortografia d’una paraula, assegura’t que sigui fàcil de pronunciar en llegir-la per primera vegada.

En cas contrari, estaràs posant un obstacle en el camí de qualsevol que vulgui recomanar-te a un amic, parlar sobre la teva marca en una presentació o fins i tot memoritzar el teu nom.

Assegura’t que t’encanta

Ho diràs i llegiràs tots els dies, igual que els membres del teu equip, així que pren-te un moment per analitzar les teves emocions o el teu “instint” davant el nom de la teva marca. Et fa feliç, et proporciona energia i t’empenta per fer grans coses?

Un últim consell, assegura’t que el nom de la teva marca es veu impressionant quan està imprès. Una vegada hagis escollit un nom, per què no posar-ho a prova imprimint-ho en un joc de Targetes de Visita?

Join the discussion One Comment

  • Букмекерская контора 1xBet является очень известных на рынке. 1xbet на андроид бесплатно Большой выбор событий из мира спорта и киберспорта, множество открытых линий, высочайшие коэффициенты. Кроме того, БК имеет обширный функционал и одна из немногих дает возможность совершать ставки по специальным промокодам. Используя промокоды, вы можете получить реальный денежный выигрыш, не внося абсолютно никаких средств. Это реально! Узнать последний промокод вы можете сейчас же, однако использовать его необходимо в соответствии с правилами и инструкциями, которые приведены ниже.

Deixa una resposta